Close

Bakkalköy Evden Eve Nakliyat

0532 622 6260

Firmamız taşımacılık sektöründe faaliyet göstermektedir. Bakkalköy evden eve nakliyat firmamız sayesinde tüm eşyalar ve parça yükler talep edilen adreslere götürülmektedir. Taşıma sırasında yüklerin zarar görmemesi için de her türlü önlem eksiksiz bir şekilde alınmaktadır. Ayrıca ev ve işyerlerinde bulunan eşyalarda firmamız tarafından profesyonel bir şekilde taşınmaktadır. Bakkalköy nakliyat personelleri işlem görmesi planlanan tüm eşyaları özenle ambalajlamaktadır. Ambalajlama çalışmalarında birinci sınıf kaliteye sahip olan naylonlar kullanılmaktadır. Özellikle de cam gibi kırılgan malzemeler için her türlü kutulama desteği de sunulmaktadır.

Bakkalköy Evden Eve Nakliyat Hizmeti

Bakkalköy evden eve nakliyat, asansörlü taşımacılık, parça eşya taşımacılığı ve kurumsal yük taşımacılığı gibi alanlarda faaliyet göstermektedir. Firmamız bünyesinde çok farklı depolama alanlarına sahip olan araçlar bulunmaktadır. Ayrıca yüksek katlı binalar veya rezidanslar için temin edilen asansör sistemleri sayesinde de taşıma işlemleri daha kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Bakkalköy nakliyat sektörün tüm beklentilerini eksiksiz bir şekilde karşılamaktadır. Buna ek olarak montaj, paketleme veya söküm gibi uygulamalar alanında uzman personeller ile gerçekleştirilmektedir. Dolasıyla da yanlış bir şekilde yapılan işlemler yüzünden yüklerin zarar görme riski ortadan kaldırılmaktadır.

Bakkalköy Sigortalı Taşımacılık

Pek çok nakliyat şirketi tarafından gerçekleştirilen sevkiyatlarda yükler ağır hasarlara maruz kalmaktadır. Bu nedenle de maddi kayıplar yaşanmaktadır. Bakkalköy evden eve nakliyat firması ise bahsi geçen tüm maddi kayıpları anlaşmalı olduğu kasko acenteleri sayesinde müşterilerine yansıtmamaktadır. Taşıma işlemlerinden önce ekspertizler tarafından incelenen eşyalar sigortalanmaktadır. Ayrıca firmamızın bünyesinde yer alan pek çok araç modeli kapalı kasadır. Bu nedenle de taşıma güvenliği maksimum bir düzeyde sağlanmaktadır.

Bakkalköy Nakliyat Fiyatları

Nakliyat fiyatları, firmadan firmaya göre değişkenlik göstermektedir. Pek çok firma ise müşterilerine özel indirimler yaptığını beyan etmektedir. Ayrıca komisyoncular yüzünden de artış gösteren Bakkalköy evden eve nakliye fiyatları müşterilerin canını sıkmaktadır. Firmamız ise piyasa şartlarına göre daha ekonomik bir hizmet sunmaktadır. Taşınacak olan eşyalara uygun araçlar temin etmektedir. Bu sayede tüm yükler tek bir seferde yeni adreslere ulaştırılmaktadır. Firmamız ile iletişime geçerek konu hakkında detaylı bilgi sahibi olabilir veya adresinize ekip yönlendirilmesini sağlayabilirsiniz.

Bakkalköy evden eve nakliyat

 

0530 165 5730