Close

İstanbul Nakliye

İstanbul Nakliye firması mı arıyorsunuz? Evet Doğru yerdesiniz. Profesyonel İstanbul Nakliye firması arayışında olan siz değerli müşterilerimize özel garantili nakliyat hizmetleri sunmaktayız. Bunların en başında sözleşmeli kasko sigortalı evden eve nakliyat hizmetimiz gelmektedir. Kendini, eşyalarını ve sağlığını düşünenlerin tercihi Nursoy İstanbul Evden Eve Nakliye firmamız dır.

 

İstanbul Nakliye Hizmeti

İstanbul Nakliye Hizmeti ni kapsamlı bir şekilde büyük bir titizlik ile yapmaktayız. Alanında uzman her biri en az 10 yıllık çalışanlarımızdan oluşan personel kadromuz ile taşımacılık hizmetlerini sunmaktayız. Geniş araç parkımız toplamda 20 araçtan meydana gelmekle beraber her araçlarımızda çalışan personel kişi sayısı ise 4 kişidir. Asansörlü Eşya Taşıma aracımız 3 adet olup son model teknolojik araçlardır. 45 Metreye kadar çıkabilen Asansörlü Nakliye araçlarımız ile en yüksek yerlere bile taşımacılık hizmetini veriyoruz. Tek yapmanız gereken İstanbul Ev Nakliye firmamızdan randevu almaktır.

 

İstanbul Nakliye Firmaları

İstanbul Nakliye Firmaları arasında kaliteli garantili taşıma hizmeti sunan firmamız parmak ile gösterilmektedir. Gerçek manada garantili müşteri memnuniyetini esas alan taşıma çözümleri ile evden eve nakliye sektörüne yön vermekteyiz. Yaptığımız yenilikler ile müşterilerimizin eşyalarının sağlıklı bir şekilde taşınmasını hedefleyen çalışmalar yapmaktayız. Bu da İstanbul nakliyat firmaları arasında yerimizi net bir şekilde göstermektedir. Ve bundandır ki daha fazla taşınma talepleri almaktayız.

İstanbul Nakliye firması

 

İstanbul Nakliye Fiyatları

İstanbul Nakliye Fiyatlarımız 1+1 ev eşyası veya 2+1 ev eşyası, 3+1 nakliye eşyaları, 4+1 taşınacak eşyalar gibi ev eşyalarının sayısına hacmine ve miktarına göre değişiklik göstermektedir. Bunun yanında İstanbul evden eve nakliye fiyatlarını belirleyen başka unsurlar da vardır. Örneğin; gidilecek mesafe 5-10 km mi yoksa 2.000 km mi? Taşınacak eşyalar için Asansör gerekli mi? Nakliye hizmeti için gerekli olan personel sayısı kaç kişi olmalıdır? gibi sorulara verilecek cevaplarla orantılı olarak fiyatlarımız düşebilir. Tabii ki işin niteliğine ve büyüklüğüne göre de fiyatlarımız artabilir. Ortalama fiyatlarımız 3+1 ev eşyası için 1500 tl olmakla beraber daha net fiyat almak için bizimle irtibata geçiniz. Eşyalarınız aynı gün içerisinde yeni yerinize taşınarak eşyaların da kurulumu tarafımızca yapılmaktadır.

0530 165 5730