Close

Ofis Eşyası Depolama

Ofis eşyası depolama İstanbul ofis depolama şirketi olarak kilitli oda tipi depo kiralama hizmeti sunuyoruz. Temiz depolama alanları hizmetinizdedir.

Depolama işlemlerinde tüm müşterilerimizin istediği şekilde, özel olarak değerlendirilebilecek, güvenli bir hizmet politikası belirlemiş durumdayız. Ofis eşyası depolama faaliyetlerimiz, her zaman için ofislerdeki eşyaların herhangi bir zarar görmeden korunmasını sağlıyor. Yapacağınız başvuruyla birlikte direkt olarak depolarımıza gönderilecek olan eşyalar, özel olarak belirlediğimiz politikalarla dikkat çekiyor.

Son dönemde ev ve iş yeri eşyalarının fazla olması, koyulacak yer kalmaması nedeniyle tüm müşterilerimiz, eşyalarının sayısına ve büyüklüğüne bağlı olarak depo talep ediyor. Buna uygun dizilim işlemlerinin ardından, ne kadar süre kalmasını istediklerine bağlı olarak depolama fiyatları belirleyerek hizmet vermeye devam ediyoruz.

İstanbul Ofis Eşyası Depolama Şirketi

İstanbul evden eve nakliyat firmamız tarafından belirlenen depo alanları her zaman hem güvenli hem de eşyaların rahatlıkla yerleştirilebileceği bir yapıya sahiptir. Yıl boyunca bulundurabileceğiniz eşyaları her zaman firmamıza başvurabilir ve yenileyebilirsiniz. Eşyaların geri alınması, yenilerinin eklenmesi ve depodaki ürün sayısında değişiklik yapılması da kayıtlardaki yerini alacaktır. Bu sayede müşterilerimizin hiçbir eşyasının kaybolmaması ve talep edildiği şekilde her üründen yararlanılması için girişimlerde bulunuyoruz.

Ofis depolama hizmetlerimizi özel olarak temiz tuttuğumuz, hiçbir eşyanın hasar görmeyeceği alanlarda bulunduruyoruz. Böylelikle çevresel faktörlerden korunarak, rutubet veya yağmur, çamur gibi problemlerle de karşılaşılmayacaktır. Mobilyalar, masalar, dolaplar, beyaz eşyalar, teknolojik aletler için de özel alanlarda depolama çalışmalarını sürdürüyoruz.

Ofis Depolama İle Kiralık Alanlar

Güvenilir, değerlendirmeye uygun ve temiz depolarımızın bulunuyor olması, müşterilerimiz tarafından yoğun ilginin gösterilmesini sağlıyor. Ofis eşyası depolama ile ilgili girişimlerde bulunan herkes için belirlediğimiz özel depo bölümlerinde ev eşyalarıyla iş yeri eşyalarını ayrı olarak bulunduruyoruz. Hiçbir zaman için değerlendirme probleminin olmaması, sigortayla birlikte depoladığımız ürünlerin bulunması da firmamızda güvende tutulan ürünlere ulaşmanızı sağlayacaktır.

Herhangi bir eşyanın çıkarılmak istenmesi halinde, bu eşya kayıtlardan silinecek ve sahibine iade edilecektir. Buna uygun şekilde fiyat güncellenecek ve müşterilerimizin talep ettiği diğer ürünlerdeki depolama işlemleri de sürdürülecektir. İstanbul ofis depolama faaliyetlerimizde sadece mobilyalar ve beyaz eşyalar için değil, direkt olarak cam materyale sahip olan ürünlerde de kırılabilir bölümlerimizde güvenli depolama çalışmalarını sürdürüyoruz.

Ofis Eşyası Depolama Fiyatları

Ofis eşyası depolama fiyatları İstanbul ofis depo kiralama ücretleri ekonomik ve indirimli ücretlerle uygulanır. Aylık 300 tl den başlayan ücretlerle kiralık oda tipi depo alanları tahsis etmekteyiz.

0530 165 5730