Close

Çamlık Evden Eve Nakliyat ve Taşımacılık

Nakliye işlemlerinin önceden planlanmış bir biçimde sürdürülmesi gerekmektedir. Hem ayarlama hem de eşyaların toplanması ile alakalı olarak gerekli olan detayların bizzat kişiler tarafından önceden belirlenmesi ve hazırlıkların tamamlanması sağlanmalıdır. Bu süreç ile alakalı olarak İstanbul gibi büyükşehirlerde dikkate alabileceğiniz alternatiflerin oldukça fazla olması sizin için seçimi daha kolay kılacaktır.

Nakliye İşlemleri Nasıl Gerçekleştirilmelidir?

Çamlık evden eve nakliyat işlemleri sırasında evinizde yer alan yapıca büyük ya da çok ağır olan materyallerden firmayı haberdar etmeniz gerekmektedir. Bu süreç içerisinde materyaller hakkında önceden bilgi verilmezse kişilerin taşımayı reddetme hakkının olduğu da göz önünde bulundurulmalıdır.

Firmadan talep ettiğiniz ek hizmetleri de firmaya anlaşma sürecinde bildirmelisiniz. En az iki hafta önceden firma ayarlamalarının her birini tamamlamanız önerilmektedir. Bu şekilde ne zaman ne de süreç ile alakalı olarak herhangi bir karışıklığın meydana gelmesini de direkt olarak engelleyebilirsiniz.

Fiyat Hususunda İnceleme

Çamlık evden eve nakliyat işlemleri sırasında fiyat hususunda sizin eşyalarınızın boyutuna göre ödemeniz gereken fiyat da değişim göstermektedir. Gidilecek olan mesafe de ödenecek olan tutarı direkt olarak etkileyen unsurlardan bir diğeridir. Örneğin taşınma sırasında paketleme sorumluluğunun da firmaya ait olmasını isterseniz bunun için de ek bir ücret ödenmektedir. Beyaz eşyaların monte işlemlerini de halletme sorumluluğunu firmalara verebilirsiniz. Bu ek isteklerin her biri ayrı bir ücret olarak eklenecektir.

0530 165 5730